Opony
V závěsech dešťů
vrstva za vrstvou
ztrácím se městu
a milá má je tmou.
Na oltář samoty
vede mě zas
kde plamen nahoty
spaluje čas.
Závoje dešťů
verše a tóny
vrstvy jsou sloky
jiskřící do tmy.
Dny jako města
tkalcovské stavy
kde noc je nahá
ticho je spálí.
Přečteno 45x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, cappuccinogirl, šuměnka, Kubíno, zase já, Psavec, IronDodo, Anfádis, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)