Hydromuž s hydraulickou rukou 2

Hydromuž s hydraulickou rukou 2

Anotace: .

Bla bla bla bla řekla moje pusa
Ale chytila se toho každá husa
Každá by mě k sobě chtěla
Klára, Verča, Petronela
Chtěly by abych je šoustal
Stavět mě na piedestal
Pro mně bylo to teď vedlejší
Ale ony byly rychlejší
Má ovocná láska
Páska

kurva proč to v tobě pokaždé tak mlaská?

tohle už nebudu trpět, jste obyčejná cháska
co ošoustá i konipáska

láska - páska
láska - páska
tralala
milostná píseň
z úst mršiny

kdo by nechtěl pít víno
z klína nahé Martiny
Autor CoT, 24.11.2024
Přečteno 55x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, lawenderr, Anděl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pásku na oči
a až tě ty dívky v kole roztočí
Poznej která by zrovna chtěla
Hydromuže blízko těla

Sáhni
Sáhne
Padne los
Padne páska
Mlaská láska
V hroznu vína
Příslib klína
.
.
.
.
Kluku nemáš to lehký:-)*

24.11.2024 14:21:11 | cappuccinogirl

líbí

já ne, ale co už - tipe, netrp :)

24.11.2024 12:25:43 | lawenderr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel