každý umí plést bič - když přijde ta chvíle
a každý musí plavat přes oceán smutku
nic není černé - nic není ryze bílé
a láska od krásy jde za křeč od žaludku
drž se - zvládneš to, je to proces
24.11.2024 12:07:02 | šuměnka
Někdy je láska jak horská dráha
Nahoru, dolu ... nahoru
Z nebe do pekla ... a pak snad zase do nebe
24.11.2024 12:18:23 | jondys