Cesta vede přes překážky,
co máme v sobě,
i ty můžeš být zítra svědek
v mé obžalobě,
že jsem to vzdala,
když měla jsem se rovně postavit,
že v pravé chvíli
nechala jsem si špatně poradit.
Jsme lůzři a rozdíl je jen v tom,
který z nás o šanci běží maraton.
Co zdá se předem ztracený, může být fikce.
Srdcem rozhodneš
do jaký akce
pošleš svědomí
po tom, co všechno po předešlých chybách ví ...