Řekla kráva teleti
říkám ti to potřetí
stále stejná písnička
neznám tvého tatíčka
Ač jsem býčka neznala
přesto jsem já počala
právě tak jak u tety
jsi zrozený z pipety
Zkumavková, tvl:-)
Za tu zkratku promiň, ale sem se tak skvěle hodí:-)
Neber to jako nezdvořilost:-)*
24.11.2024 18:50:18 | cappuccinogirl