Nežádoucí jevy, přešlapy
efekt zařízlých kalhot
ne, rozhodně není vhod
co na mysli mám asi.
Jev má své pojmenování
velbloudí tlapka
důstojnosti ubude více než kapka
však jev muži oceňovaný.
Pánové milí a vřelí a pohled jejich bdělý
propadnu se do horoucích pekel
a než s tlapkou vyjít ven, vzdám se i všech perel
kalhoty zařízlé být zkrátka nesmějí.
No toto :))
Musela jsem si vygůglit :D
Dřív bylo cool chodit tak max bez podprdy, potom zase oslňovat přetékajícími ňadry z pušapek a teď tohle...to jsou mi věci :))
25.11.2024 07:04:44 | Anfádis
Nějak si to neumím moc představit... chtělo by to ilustrační foto:-)
25.11.2024 05:45:21 | Ž.l.u.ť.á.k.