Uprostřed ulice sedí na verpánku,
kosům a vrabcům boty šije.
Urputně šije, bez hodiny spánku,
co vidím, to každý, jen tak, nezažije.
Chodí po řadách změřit si nohy,
taky se občas tuze pohádají.
Vrabci, ti mají k hašteření vlohy,
a pak se sáhodlouze omlouvají.
Byla to docela klidná ulice,
než usadil se tady ptačí švec.
Holubů plná je kostelní zvonice:
vrkali, že přiletí si na konec.
Ptačí švec? Tvá fantazie je úžasná:-)*
25.11.2024 22:20:38 | cappuccinogirl
Někde musí sehnat boty na zimu, vždyť víš, že být bosý(á) ve sněhu není nic moc. Byl to okamžitý nápad. :-))
25.11.2024 23:15:28 | Kan
tak ptáků na obci, těch se to netýká :)
tady se rozmohl zase trend jiný
mají tu zlatníka - co kroužky navlíká
pro páry shodné jsou, z hliníkoviny :))
25.11.2024 13:38:36 | šuměnka