Bez chutě

Bez chutě

Jak sommelier bez chutě
čekám, až další minuta
bez barvy a bez vůně
ukrojí z mého života

Štěstí je pouze iluze
Iluze. Zkreslené vidění
co jak na vodní hladině
je jen třesoucí se kopií

V labyrintu myšlenek
které nikam nevedou
snažím se navenek
být šťastnou osobou

A tak píšu nesmysly
na Liter, v domnění
že moje úmysly
se nezmění v řešení


Autor MichalK, 25.11.2024
Přečteno 27x
Tipy 8
Poslední tipující: cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., šuměnka, Psavec, NastyinyObjetí, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Okořeň život, dej mu prichuť:-)*

25.11.2024 22:29:02 | cappuccinogirl

líbí

pokud je štěstí iluze jen
a myšlenky jak realita nevedou nikam

tak sama za sebe si neodříkám
vstoupit do zkreslena hned nahonem :)

25.11.2024 19:02:58 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel