Tak
Tak
Tak nějak neví, kým je,
chodí, tvoří a žije,
splýnů teď bylo dosti,
ne však do minulosti,
prostě se děje i přes,
kdy navštěvuje aj les.
Tak třeba zase někdy,
bez těch pocitů leckdy,
jako zrada tvářící,
duše přímo hořící,
tělo jeden velký bol,
přejetý jak mnohy kol.
Tak chodí tam k úsvitu,
do svého blaha bytu,
je to uvnitř pokojík,
svému nitru vřelé dík,
a opět ve vteřině,
píseň srdce se line.
Tak v té chůzi splynutí,
těla s duší vinutí,
jde a jde, přímo kráčí,
světlem i tma se ztrácí,
v objetí všeho a všech,
žádný strach a žádný spěch.
S láskou El ????.
/24. 11. 2024/
Přečteno 42x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Ďábel sám, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., enigman, J's .., mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)