Sorry

Sorry

Anotace: Sorry, ženo dokonalá.

Sorry, že jsem tě blokoval,
sorry, že jsem přestal psát,
sorry, že jsem tě miloval?

S otazníkem velká věta,
ty, středobod mého světa?

Sorry, že jsem zkusil randit,
sorry, že jsem si dovolil snít,
a o tvých očích básnít.

Sedm měsíců bez tebe,
topím se v moři bez nebe.

Modré oči,
duše čistá.

Sorry, když pořád sním,
sorry, že když kvůli tobě bdím,
sorry, že nejsem ten,
jenž změní tvůj svět.

Kniha dopsána,
má můzo maskována.
Autor diciassette, 25.11.2024
Přečteno 42x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, šuměnka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To sorry mne mrzí,
ale je fakt skvěle napsaný*

26.11.2024 10:00:35 | cappuccinogirl

líbí

stačí jedno odpuštění

místo omluv tisícero

stačí vyslat jasné znění
a odložit pero :)

26.11.2024 07:38:35 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel