Záchvat sem měl

Záchvat sem měl

Anotace: Nevim brácho už mě fakt sere

Hlava v trapu, před očima mžitky
Když splachuju svoje blitky
Ze snídaně,
už jen zbytky

A když si jí nosil kytky
(Nesnášíš to) Ale bez námitky
Teď ryješ to rozpraskaný omítky
A máš kvůli tomu všemu výčitky

V životě potkáš ale další dvacítky
Co se chlubí svými tlačítky
I když maj jenom čtyřky
Tvoje chyba, věděl si že nesnáší skřítky

Teď sjet do řeky napřed řídítky
Nebo si snad narvat hlavu do igelitky?
Autor Bisquit Nix, 26.11.2024
Přečteno 39x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, zase já, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel