Vesmír duší
V hlubinách
vesmíru duší
hvězd nadějí a přání
v planetách lásky
po atomové bombě ran
nikdy nechci aby syn prožil co já
když dětstvím trpkým
jsem se plazila
Budeme tu dokud budeme stát
dokud budeme moct mu
oporu dát
a by šel dál
až nám rodičům zhasne
dech
Souzníme se synkem
v lásce
pokoře
žijeme
jdeme dál dokud můžeme
A ran
dětství mého už nepočítám
ač často pláču v řetězech vzpomínek
však
včerejší dech
upoután mnou
v hrozbě ran
co nutí padnout
do hlubiny
ale
bylo to dávno
Malujeme jiné plátno
barvami lásky
celým vesmírem ať prochází
štěstí synka
ať jsme hvězdami
lásky
Přečteno 27x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, Psavec, šuměnka, zase já, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)