Dlouhé zimní noci
úměrně času
nevidíš hned nahé krásy
zástup svlékacích zajatců.
rozvazovat, stahovat a rozepínat
v chladném předpokoji
ledové tělo líbat
a vše ti dovolit
Dlouhé zimní noci
chladného jasu
jak bílých stehen se zmocníš
udělám nákresu.
erotično plné představ jest
a ty ho umíš zbásnit - všechna čest :)
26.11.2024 08:41:38 | šuměnka
Ach, děkuji. Další a další vrstvy, zimní oblečení - štípavou vlnou obleženi. Chtěla jsem z toho udělat něco pěkného.
26.11.2024 10:03:17 | karolinakarol