otevři oči
zřetelně řekni 'ráno'
spustí se program
sekvence /probuzení/
otázka Vstát?
1...2...3... volba >ANO<
vidíš to sám
žádná práce to není
v zrcadlení
zkoumej své vlastní vstupy
na výstupu
odpad po využití
vše se změní
když projdeš všechny loopy
jsi jen kód na ústupu
jen cosi na dožití
krok jako krok
a tisíc dalších k tomu
klíč otoč 2x
výtah >>>tlačítko NULA
zas další rok
a další cesta z domu
cestou si můžeš zařvat
že se ti bota zula
sype se den
jak jiskry z rozvaděče
je z řádků řád
anebo je to sen
na konci jen
pod prsty prázdno teče
co zbývá? snad
Program je ukončen
Ráno jak rána do hlavy
To už mě fakt nebaví
Kdo vynalezl tenhle svět?
Co dát v tomhle programu: krok zpět ;-)
26.11.2024 18:49:43 | kozorožka
...tož nad tímhle žasnu! Jseš fakt borec! A jo...WOW!!! Dílo skvělý!
S dodatkem, pro můj klid:
Ukončení programu
ať ještě hodně dlouho není v plánu
vesmíru,
když sami sobě ušili jsme život - na míru
řekněme si: "tož tak..."
a ať co nejpozdějc nás z všeho kolem trefí šlak:-)))*
26.11.2024 15:26:34 | cappuccinogirl