Vojenská policie nahání dělníky
S milencem na denní směně.
Přijela vojenská policie.
"Kde je dělňas z Ukrajiny?
Kde jsou Indočeši?"
"Makaj na stavbě, pane policajte!
Na rozdíl od vás něco dělaj!
Tak je nechte dělat!"
Vymáhat a bránit
Ve výkonu povolání.
Neotevřeš bránu - nejsvětější přikázání
Nepřelezeš, nevjedeš, nebo půjdeš do želez!
Tento dělník neměl tu být.
Cizineckou policii zavoláme.
Lojza a prudič
Jsou života budič
Nutí nás makat
Nemůžu ani jít kakat
"Kurva do prdele, mně tam stojí práce,
že se nedostanu dovnitř,
jak do řiti penetrace!" nadává pracovník stavby.
"Stěžujte si výše."
"No to teda budu! Já tu materiál uskladňuju.
Dělník na mě čeká, nedostatek kamene ho leká."
To máte tak, když se byrokracie střetává s opravdovou prací.
Labutě v řece zvrací.
Komentáře (0)