Zahrada
Pomalu zhasíná jiskra podzimu..
Listí spadlo ze stromů,
mrazík jim dal poslední pomazání..
Zůstane do jara na zemi,
co kdyby v něm měli úkryt, nějaké zvířatka...
Túje tančí předvánoční tanec a těší se na nové bílé čepice s bambulkou...
Korejské jedli někdo ukradl poslední
modré šišky rostoucí k nebi...
Zlatý déšť už dávno spí, bude první, kdo ohlásí blížící se jaro...
Než napadne sníh, zůstane zde
zvláštní podušičková atmosféra,
která nám říká, že i stromy potřebuji vypnout...
Tak to je nádherný dílko...a "vypnuté" stromy, tak tímhle vyjádřením jsi mne dostala, Marťásku*
27.11.2024 22:35:02 | cappuccinogirl
ty modré šišky mne vždycky fascinovaly :))
ale já to nebyla - :DD (obdiv jen zpovzdálí)
27.11.2024 08:59:37 | šuměnka
Kdysi jsme koupili dva stejné stromy, pořád se přesazovaly, jeden nepřežil. Ten druhý ale udělal krásu za oba. Je to moc pěkné. Mrkni u mnena báseň gravitace. Jsou tam i fotky. Děkuji.
27.11.2024 09:05:19 | Marťas9