Jsem ráda, že i Apatii chutná káva:-)*
27.11.2024 22:36:23 | cappuccinogirl
tak nežijeme v 14. století,
i v klášteře se schází u kávy,
díky, vzhledem k mým
ostatním neduhům, je to lék,
který špiní zuby akorát,
sám si kafe moc nedávám
28.11.2024 06:54:59 | poslední mezi prvními
v pár řádcích řečeno vše!
:)
kéž se to jednou taky naučím :D
27.11.2024 08:31:05 | šuměnka
napsal jsem spoustu krátkých básniček,
některé na přesný počet znaků jedné SMS,
ale to je před dvaceti lety, (povedenějších) škoda, teď bych
je mohl dát lidem přečíst, neukládal jsem
děkuji
27.11.2024 09:19:34 | poslední mezi prvními