v minulosti jsem zažil dost
teď zajímá mě budoucnost
však malý háček tady je
vidím jen do historie
jak zařídit, že nahlédnu
co stane se, kam dohlédnu
znám jen to, co mám za zády
prožitky, skutky, nálady
však z budoucího vůbec nic
přitom je to svět bez hranic
a já tak toužím všechno znát
chce to jen nápad akorát
a nápad přišel už vím jak
svobodně budu jako pták
do zítřků hledět zvědavě
osud svůj zkoumat bádavě
je to tak prosté, jako nic
stačilo málo, jen si říct
když znám to, co mám za zády
tak k čemu plané dohady
prostě se k zítřku otočím
zadkem se k němu natočím
a podle jasné logiky
hned přijde progres veliký
...chce to jen nápad akorát...
Hm, já mám nápad, kup si knížku, Raymond Moody-Život po životě.:-)
27.11.2024 16:04:54 | Jeněcovevzduchukrásného