krásný vzhled je na ten boží svět..
do nedozírna se na slunci vlní
požehnané žitné lány-
-jen flintu do nich zahodit
v lesích relaxují osvícené srny
v potocích si pstruzi mlčky prozpěvují
Marseillezu a závěrečné árie z Carmen...
... Frráčku, tenhle vzhled je "bezčlověčí" a možná proto je tak krásnej:-)**
Úžasnej kus přírody, která prostě jen je, neničí, tvoří... pohádkovou scenérii**
27.11.2024 23:06:47 | cappuccinogirl
A z nebe padající hvězdy jako sněhové vločky divoce tančí ve žhavém slunečním větru :)
27.11.2024 12:10:57 | kozorožka
tak ty árie naprosto chápu jasně
pstruzi mají vkus notovat polohlasně :))*
27.11.2024 10:24:17 | šuměnka