Tesáno do mlhy
Na ostří všednosti
Něžnostmi padlého listí
Nepsáno mlčením
Kamením zaházeno
Soustavně neplyne
Ty také mlčíš pěno
27.11.2024
Ostří?
Já všednosti přisoudila bych spíš kapsy omakané a čepel ohlazenou...
Ale jak je to s pěnou?
Moc ráda čtu tvou krásnou báseň, promiň ten lehce přidrzlej koment*
27.11.2024 23:17:11 | cappuccinogirl
Pěna přijde, když už to nečekáš a promluví když...
Děkuji za čtení a bez drzosti by to nebylo ono.
28.11.2024 08:26:29 | Jan Kacíř
Z.p.í.v.e.j teď Životu - a čekej na pointu krásných spiknutí
Noty jsou slepé - ale dobře tuší, že se uvnitř zpívá...
A že se směješ – nech svou hudbu růst - a já pak řeknu Ti
že i když slepé jsou – tak mají schopnost j.a.s.n.o.z.ř.i.v.a…
:))*
27.11.2024 12:41:09 | šuměnka