tak moc toužil státi se vzorem
koryfejem, mít v parku sochu
ódy chtěl slyšet pěti sborem
metálů sto...či aspoň trochu
mít portrét v každé galerii
jen on psal pravou poezii
na hřeben, co měl na vlásky
na přání zahrál Otázky
...kolik mám ještě dní
než přijde poslední ...
...kolik mám ještě dní....
To nevím, ale Jistě se dočkáš:-)
27.11.2024 15:56:25 | Jeněcovevzduchukrásného
víš - ale bůh se netoužil stát vzorem
právě proto se rozčlenil na myriády niterností,
aby se učit "výstupy" těch mnoha jedinečností...
a právě v tom je výsada - zazářit všedností
bez metálů a soch a ód znějících chórem :)
27.11.2024 14:19:28 | šuměnka