JEN TEHDY ...
Pláču jen tehdy,
když předčítám potichu
a slova se váhavě vznášejí v bezvětří,
tehdy se vzdávám
i posledních nadějí,
že básník mě pro jednou bolesti ušetří.
Pláču jen tehdy,
když předčítám v samotě
a svět mi nad hlavou, jak mrchožrout krouží,
tehdy mi hořknou
tvá slova na mých rtech
a zůstávám jenom já, co po lásce touží.
pěkná touživko
já chci taky ať mi láska předčítá
ale už jsem jak vítr poslal svou motorku do žita*
27.11.2024 16:54:34 | J's ..