Osobný odkaz

Osobný odkaz

 

Takže, Dávid, začneme z ostra

niekedy stratíš

tých ktorých miluješ

a z predstáv zostane len kostra

plný obáv, budeš plný obáv

aj keď pred sebou jasne vidíš

tvoj cieľ ku ktorému smeruješ tak odhodlane

spomaľ, spomaľ, nebeháš závod

Dávid, prosím pochop-

sila mysle nie je len marketing, podvod

 

A neboj sa hovoriť

o tom čo ľutuješ

aj keď je tabu táto téma

neboj sa byť

v spoločnosti svoj,

neboj sa byť Dávidom

je to tréma ale aj výsada

zostať tým človekom

je to nádherná predstava,

nezlomná, významná,

dovoľ jej zakoreniť

v tvojom srdci

a nenájde sa už nik

kto by ti nalomil vieru

pretože by sa z nej stalo

viac než len zvyk

 

Začneš hromadiť tie víťazstvá

nestaneš sa kráľom, na šťastie!

ale budeš hrdo hovoriť- to som ja!

minulosť zanechá svoje tŕnie

ale nebudeš sa ňou trápiť, viac nie

 

Ja už viem, že k tomu dňu dospeješ

len sa tým človekom musíš stať

najskôr v sebe, a to je najťažšie

ale až potom sa to môže

odzrkadliť aj v realite...

žiť v turbulenciách,

v kreativite, v remeslách,

pri pristávaní aj odlete,

uži si každú chvíľu

ktorú ti život prichystá-

nájdeš v nich svoju silu

deja vu je len pocit,

chvíľa, ale nie znova tá istá

 

Dávid! Ešte niečo...

nemôžeš len čakať

že sa niečo zmení,

nezmení sa vôbec nič

keď to nezačneš meniť,

keď sa nezačneš meniť ty

na toho kým chceš byť

viem, že to je teraz náročné

ale jedného dňa to dokážeš pochopiť

príde ten deň, úspech, láska, ktorá vydrží,

svojej mame a otcovi dopraješ vnuka

a budete všetci šťastní,

príde to, ver, že príde to, raz

ja už verím

a preto ti píšem tento osobný...

 

Autor Dávid, 27.11.2024
Přečteno 44x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Jordliana, Psavec, J's .., mkinka, Marten, šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pěkný monolog k zamyšlení*

27.11.2024 21:19:31 | J's ..

líbí

Tak ráda tě čtu, dráhy.

27.11.2024 20:04:28 | mkinka

líbí

skvěle sis to dal!!
tleskám

27.11.2024 19:48:42 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel