dal jsem si jméno
nakreslil tvář
nad ni zavěsil
svatozář
a volskou kůži
plnou much
jsem nechal
ať dál kazí vzduch
:DD
geniální tah!!
tomu říkám najít cestu dle svého gusta
vážně tleskám - je to majstrštych :)
28.11.2024 09:27:22 | šuměnka