Vesmírní cestovatelé
Koupil muž květiny
který měly svejma
uřezanejma nohama
vyjádřit ženě náklonnost
mučení jednoho
pro potěchu druhýho
je takovej lidskej standard
Tak tady kurva nepřistanem, Huíí
Přečteno 30x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šuměnka, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)