no mi snad příjde že tomu klukovi závidíš... ale kdo někomu něco nezávidí že... :)
10.04.2007 16:49:00 | Chonglee
Eh...nemám moc ráda to přesné dodržování rýmů typu rád/kamarád, ale hodně je v tom cítit tvá osobní antipatie vůči tomu chlapci, což je asi dobře...zkusila bych to víc pocitově, nějaká forma tě přece nemůže omezit:-)
10.04.2007 16:18:00 | Franti