Vykrajovátka

Vykrajovátka

Anotace: jako každý rok

Každý rok vytáhne
ze staré krabice
andělská křídla
hvězdné paprsky
a srdce z kovu

 

Vykrajuje hvězdy
z těsta i z noci
některé se rozpadnou
jiné září

 

Kuchyň voní
skořicí a dětstvím
maminka říkala
že každý tvar má svůj příběh

 

Srdce pro lásku
hvězda pro naději
rybička pro radost
anděl pro ochranu

 

Světýlka v oknech
kreslí na sníh
zlaté cestičky
k domovu

 

Vykrajuje příběhy
z těsta i ze vzpomínek
některé chutnají
po štěstí

 

A když se podívám
skrz vykrojené srdce
vidím svět
plný lásky

Autor Ywach, 29.11.2024
Přečteno 15x
Tipy 6
Poslední tipující: Rafinka, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hezunké a voňavé počtení :-)
A ten závěr... juuu ;-)

29.11.2024 07:25:10 | Rafinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel