Déšť kvetl
tvýma očima
a voda stékala
po skle tváří.
Sen tonul
utápěla se krajina.
Tak mrtví byli ptáci,
když slovo mlčí.
A déšť v mracích
klove do oken
když pláčí .
Sami sobě věrni jsme
a při tom pro druhé
takoví lháři ...
těžko přesvědčit zapřené když ležíme...
29.11.2024 20:59:21 | enigman
..kéž aspoň sami sobě krystalicky.. (to chce se mi teď říci) až zcelistvíme vlastní intuicí tehdy pak pro druhé - zvěrníme se lidsky ;))
29.11.2024 20:55:58 | šuměnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?