Kdo vlastně jsi

Kdo vlastně jsi

Jsi princ, co ve snu mě líbá.

Jsi rybář,co ho chytla ryba.

Jsi slunce, co mou tvář hladí.

Jsi tón, který tak dobře ladí.

 

Jsi šíp co zasáhl mé srdce.

Jsi provaz, co mi spoutal ruce.

Jsi oheň, u kterého se hřeju.

Jsi dárek, co si tajně přeju.

 

Jsi má láska, něha i touha.

Jsi báseň nekonečně dlouhá.

Jsi krev, co mi proudí v žilách.

Jsi ten, o kterém jsem snila.

 

Autor Lord Aragorn, 30.11.2024
Přečteno 26x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, karolinakarol, J's .., Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsi rybář,co ho chytla ryba. ...pěkně chytla*

30.11.2024 03:33:43 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel