na vločkách zimy
znenadání
poslala jsi mi
tiché přání
ať všichni svatí
ve vesmíru
vrátí mi
co jsem ztratil...víru
alespoň v lásku
když ne v nebe
prý cítíš
jak mě v duši zebe
jak lež se stala
koněm bílým
a já jak blázen
kolem střílím
:-) bezva :-)! ST
30.11.2024 07:13:54 | Fany
ni šeříku...
30.11.2024 00:41:29 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?