Vyfoť v upomínku
Anotace: Manžel nerad fotí, ani se fotit nechce....Je mi to moc líto....
Vyfoť nás ve vzpomínku
naši radost
lásku
kdy šťastní sme jako děti
proč říkáš že se fotit nesmí....
Vyfoť prosím
naše štěstí
ať je navždy
Nečekaně
vyfoť mě na houpačce
s Tvou rukou v mojí ruce
vždyť je to krásné
co se v srdci stane
směje se v těžkostech na mě....
Vyfoť prosím v upomínku
to co už nikdo nikdy
nevrátí zpět
neb zapomínám
v našich těžkostech
včerejší dech
vše si spojuji
co sny
zapomněli...
Přečteno 21x
Tipy 7
Poslední tipující: Fany, mkinka, J's .., Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)