Zima, že by psa nevyhnal....
I Dastik kouká, jestli jsem se nespletla.
Prý i to hovínko klidně vcucne zpět...
Vítr s deštěm zápasí, kdo zvítězí...
Mám obavy, že paní zima přitvrdí
a roztrhne peřinu, ať si uvědomíme, že vánoce se blíží...
Třeba se letos pranostika vyplní,
když Kateřina byla na blátě...
Když ne,
na kopcích si to stejně udělají po svém, tak aspoň tam to bude vypadat vánočně...
Tak hurá, paní zimo...
Do toho, ať můžeme s dětmi
a vnoučaty konečně postavit sněhuláka.
Za chvíli nebudou ani vědět,
jak se to dělá...