Měniči
Anotace: jak souvisi feministicka teorie s cajem
Měniči
Na polici v sednici
hrnec čaje kouřící
zbytek cukru na lžíci
muži v kruhu sedící
na prkenné lavici
-predátoři, měniči
v koutě žena plačící
Ve vesnici v sednici
prázdný hrnec v polici
bez cukru
bez kouře
jen ti muži v komoře
za ruce se držící
mlčící traviči
Žena čaj vypila
v muže se změnila
Komentáře (0)