Láska

Láska

Anotace: možná jen pohádková hloupůstka a možná je v ní přece jenom kousíček pravdy..posudte sami

Tančila lesem spanilá víla
Tu chvíli bděla,tu chvíli snila
Ulehla v koberec nežného mechu
Užila volnosti,neznala spěchu
Vonící kvítky,přikrývka měkká
Na dobrou noc jí zpívala řeka

I hvězdy tančily,i měsíc hřál
Té spanilé vílce vždy jen sladký sen se zdál
Ráno ji budily růže sladce vonící
Ta spanilá víla dál snila si o princi
Ve dne snila,v noci nechala si o něm zdát
Zdát si jen o princi,co měl by ji rád

Lehounký vítr po tvářích ji hladil
Však i ten sladký sen ji mlčky zradil
Vítala dnešek,odehnala včerejšek
Stromy smutně jí zpívaly o nešt´astné krásce
Co nikdy nemohla najít si protějšek
Prý není prince co by se hodil k Lásce
Autor Michelll, 10.04.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

čtu ji už podruhé a je ještě hezčí než minule :)

11.04.2007 19:50:00 | Chonglee

líbí

pěkná...

10.04.2007 18:59:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel