Stačí to (ho) jen zaslechnout - natož vidět! - a naskakujou mi kopřivkové pupínky velikosti rozinek!
Co by jeden pro prašulky neudělal...
11.06.2007 00:06:00 | Judita
Supr a zábavná anti_reklama na jeden z dalších naprsto zbytečných deníku..prostě krása.. :)
10.04.2007 18:59:00 | Roger
ikdyž na tom konci ti nějak ujel rým... ale pobavil si mě...já čtu blesk a připadám si vzdělanější :) ne sranda ten samý shit ale k pobavení a na relax se to dá ne?kdo má sledovat ty správy v tel.samé násilí teroristi u toho bulvár se aspon pobavím ...
10.04.2007 18:57:00 | Chonglee