Nesplňená přání..
Anotace: taky máte nějaké??
Spletitá mozaika přáni,
co skládá každý z nás,
teď zklamaní přináší.
na každou hlavu zas,,
nesplněné tužby,
se hromadí a čpí,
v prázdných koutech,
byť na nich mysl stále tkví.
postávají za plotem,
našeho skromného života,
hledají branku sem,
ale stále marně..
nejspíše není cesty,
která vede k nim,
a posledního kousku,
mozaiky jenž naplní se nám ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)