Venuše
Anotace: jsem to já?....snad...
Poctivá, nevěrná
úzkostně dotěrná
skrýváš se v šuplíku
morálních mezníků.
Poklekni, Venuše
milenko bez duše!
Sundej si okovy
jiný už nepoví.
K odřezkům z jabloní
ona si přivoní
s bronzových andělem
po ránu probdělém.
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Mona
Komentáře (6)
Komentujících (6)