Přeměna v nemrtvou
Anotace: No comment :d opět jsem měla dlouhou chvíli
Můj miláčku,
Můj drahoušku,
Můj anděli,
Můj cukroušku.
Tak oblékni si rudý šat
A pojď k nám blíž,
Tento tanec , tak vznešený,
K věčnému žití klíč.
Chlad nemá šanci,
Okny sem nepříjde.
Však tvá pleť tak bledá jest,
Slunce již nevýjde.
Tak toč se a toč
Jen úklon a krok
Tak kráčej v dál
Už jen pár slok.
Slyšíš bubny.
Odkud jen zní?
Teď…Teď…Teď…
Srdce snad blázní v ní.
Křičíš k nebi,
Hlavu v dlaních,
Z úst pramínek krve,
K zemi náhle tváře skláníš
V hrudi teď tě zebe.
Zorničky rudé,
Už jsi jednou z nás.
Prokrvení chudé
I chladný je tvůj hlas.
Komentáře (5)
Komentujících (3)