U mé básně jsi napsala: Škoda, že to neumím tak napsat…
Bylo to vlastně pozvání a tak jsem tu.
Kresba je dobrá, má procítěnost, energii a obsahuje tebe sama.
Vrchol básně je- roztrhám a dalších slov na uklidnění je moc, ale jsi to ty, takže dobré.
A hurá na další…
09.05.2007 16:44:00 | kouzelníček
Já jsem ji taky psala s tim,že tam je něco víc... Mimochodem za "obzaz" se omlouvám a za hodnocení děkuju :o)
10.04.2007 22:40:00 | Fou
Možná vidím víc, než v ní doopravdy je, ale zdá se mi skvělá. Jen na nějakej překlep. Prostě se mi líbí, no, tak dávám sto, a basta:)!:)
10.04.2007 22:09:00 | Mango-Holka