...kolikrát?...kolikrát měl jsem tě lásko rád?...bude to hodněkrát...a je to tak dobře...to mi věř...
11.04.2007 18:07:00 | Lota
Ten konec je úžasný, sluni.. ale od tebe jsem četla i lepší.. takovéty .. srdcolámače... :) slzostékače.. aj,... tahle je jenom Opravdová...
11.04.2007 07:50:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
neboj se život je moc krátký ,nepromarni
žádnou chvilku kdy můžeš říci něco krásného!!!
11.04.2007 07:44:00 | Zlatičko