Dvě jména
Anotace: to tys byl ten s tím mečem Jirko
Dva muži vedle sebe stojí
Neznají se,a přec jsou v boji
Jeden s mečem v ruce,druhý bezezbraně
Oba se slovy lásky určenými uvězněné panně
Panně,co mezi nimi stojí,co mezi nimi se míhá
Nakonec se přidá k muži,co tenhle boj vyhrá
Dva muži vele sebe stojí,však tvář jejich je stejná
V tom boji nejmocnější zbraní jsou dvě jména
Toho s mečem které jméno volí uvězněná se panna táže
Dokud jen jedno jméno nevysloví,ten boj nerozváže
Komentáře (2)
Komentujících (2)