Štědrost
Anotace: hmm.....lidske vlastnosti..dlouha kapitola...
Sbírka:
Lidé
Štědrý byl,
ke mě svět.
Připadá mi,
jak vyhlídkový let.
Štědrý byl Bůh,
ke svým věřícím.
Když promluvil,
k lidem se kajícím.
Štědrá jsem já,
ke svému psovi.
Jeho život je jak,
podle osnovy.
Štědrý je ježíšek,
k hodným dětem.
Když na vánoce,
letí světem.
Štědrý byl bůh,
když lidem daroval krásu.
Ve které mnozí z nás,
nachází svou spásu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)