Láska
Anotace: moje mala edice lidske vlastnosti...:))
Sbírka:
Lidé
Já miluji svět,
křičím do vzduchu.
A nechci se vracet,
zpět
Já miluji,
psa svého.
Ze světa,
mého.
Já miluji,
strach.
Který v mžiku
rozpráší se
jak prach.
Já miluji,
zelený les.
Jaké to je,
když rozkvétá bez?
Já miluji,
tvé oči.
Při pohledu do nich,
svět se se mnou točí.
Bůh miluje,
nás.
Radostí až po okraj,
jsme naplněni zas.
Já miluji,
květin vůni.
A udržuji si,
pevnou vůli.
Já miluji,
a je to krásné.
Zas zároveň,
tak spásné.
Komentáře (1)
Komentujících (1)