Pracovní problémy
Anotace: Když ste v novém kolektivu, zvláště v oblasti žen, najdete jako všude nějaké ...
PRACOVNÍ PROBLÉMY
Jsem dost čilej bezva showman
mezi prima partou žen.
Až dnes mě skvěle rozesmály
a já byl jimi než kdy jindy mile potěšen.
Nehraje tam žádná hudba,
avšak práce více nežli nuda.
Nestává se, abychom dlouho stáli
a mně nejal pořád huba.
Mě neževí žádné blbé hádky,
ať už jsou to prima kamarádky.
Všichni se až moc dobře znaly
a vrátily se v dobrém zase zpátky,
vždyť u stolu jsou koše na odpadky.
Komentáře (2)
Komentujících (2)