Smějte se nám, prosím
Černý den
Nebe se neotevřelo
A klauni i dnes zůstali smutní
s jejich červenými nosy
z bílého krabicového vína
Asi bude úplněk
I já si sundám
úsměvy na ozdobu
slzou smáčím si rty
nasadím si červený nos
a nebudu čekat
Ale zítra třeba vyjde slunce
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)