Anotace: možná ses vážně mohl začít bát...a rád si mě mohl mít taky..a ne mě nechat spadnout až na dno
bacha máš tam chybu navždy,se píše dohromady a mi bych dal mně ... nevím moc na češtinu nejsem... ale radši si to oprav :)
11.04.2007 19:47:00 | Chonglee
Chyby nespravíš
Měj jen rád
Měj rád mě
Skus se bát
Bát se konečně
ta část je nejlepší,jinak zajímavé,trošku mi tam chybí rým,ale čet sem to víckrát a líbí se mi je fajn... zajímavá a ta kobka mi připomněla natashu kampush jestli víš byla vězněna 7 let v malé kobce pod barákem...
11.04.2007 19:43:00 | Chonglee