Anotace: Další báseň.... Psaná včera pozdě večer.... Reakce na jednu hádku...:( Prosím, pište komentáře.:)
kdopak se hádal?? u nás je tohle, dkyž se hádají naši...
jinak co se celku týče...je to clekem v poho...až na to, že ti tam někdy kolísá rytmus(neboj, mně často taky). Ale některá ta spojení jsou docela kostrbatá....přijde mi, že tam jsou jen proto, aby se ti to rýmovalo.
Ale dohromady to tvoří celkem čitelný kousek. Znám teb pocit, když se dva hádají a já nemůžu nic dělat..
12.04.2007 20:37:00 | Lisa Kloboučková