Věž

Věž

Anotace: tarotari ctete!

Věž

Možná vše spadlo dolů z jeho vůle
co vůlí jeho, vůlí boží jest
bezruký kočí na kozlík se škrábe
a v jízdě králů chce mladou dámu svéz(-s)t

Dům z písku spadl
dílo starce stoletého
dům velkých přání
dům hrdosti

Vůz s dámou sjel z cesty
a hradby domu leží
zříceny v prachu
Boží milosti

Dům padl k zemi
jen ego ruce vzpíná
dlaně jak koně zaržály na poplach
bezruký kočí uzdu v ústech třímá
a oko vidí cestu, řád i strach
Autor Stepa, 02.04.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel