U chatu
oči se zdají odrazem tmy za okny,
jenom teď úžasem jazyk nespolkni..
prostě už usínám a hlava mi padá...
ruce ztuhly v klávesnici,
dobrá teď rada...
trošku se pohnu a otočím se v židli,
nemůžu už vnímat, sny mávly křídly..
a jejich mocné perutě -
- poslaly mne - sedící
dost rychle na kutě :)
Komentáře (5)
Komentujících (5)