Kolaudace
Anotace: Inspirováno MCR...lidmi, co skládají vlastní hudbu s vlastními texty.
Tóny splní každičký sen
a slova vše potvrdí.
Uvnitř stejní blázni,
co zkoulaudují smrt,
co vyřknou skryté city,
co dají všanc vlastní bolest,
čekající na pochopení duše.
Komentáře (0)